Jeg giver også samtykke til, at Falck ved fremsendelse af elektronisk post må registrere data fra og lagre informationer på de enheder, som jeg bruger, fx til at registrere hvilke Falck e-mails der åbnes eller hvilke emner der klikkes på i mailen. Falcks formål med at behandle disse oplysninger er at analysere brugen af markedsføringen, forbedre Falcks produkter og min brugeroplevelse.

Du kan til enhver tid tilbagekalde dit samtykke til at modtage markedsføring og/eller til behandling af tracking-oplysninger ved at kontakte Falck på www.falck.dk/afmeld.

Selskabernes produkter og ydelser omfatter vejhjælp-services til min bil og andre køretøjer, bolig rednings- og sikkerhedspakker, førstehjælpskasser og –kurser samt sundhedsydelser i form af tværfaglige behandlinger (som fx massage, kiropraktik, fysioterapi, zoneterapi), råd og øvelser om træning og genoptræning, sundhedsordninger, herunder ordninger der indeholder rådgivning om sundhedssystemet, behandlingsrelateret kørsel, medicinudbringning, adgang til speciallæger mv.

Sådan foregår det

Bliver du udvalgt som sundhedstester, får du fri adgang til 12 behandlinger, træningsøvelser, kropstjek m.m. Alle over 15 år i din husstand kan bruge abonnementet, og undervejs vil vi interviewe dig om abonnementets indhold og din oplevelse af sundhed i hverdagen.

Vi vælger i alt 5 deltagere for at få en repræsentativ geografisk og demografisk fordeling. Der bliver udvalgt én tryghedstester om ugen. Deltagere bliver kontaktet direkte af Falck med nærmere information om prøveforløbet.

Bliver du ikke udvalgt, er du alligevel med i lodtrækningen om et års frit abonnement på Falck Sundhed.

Fortæl lidt om dig selv

Har du for tiden ondt i ryg, led eller muskler?

Har du før fået behandling hos kiropraktor, fysioterapeut, massør eller zoneterapeut?

Har du hjemmeboende børn over 15 år?

Hvorfor vil du gerne være sundhedstester?

Ja tak, Falck (Falck Assistance A/S og Falck Danmark A/S) må gerne kontakte mig via brev, telefon og elektronisk post (herunder sms og e-mail) om rådgivning og markedsføring af selskabernes produkter og ydelser. Se mere om disse her.

BLIV SUNDHEDSTESTER
OG AFPRØV FALCK SUNDHED
FOR HELE HUSSTANDEN I ET ÅR
(Værdi 1.788 kr)*